Welke crème past bij mijn huid?

Iene, miene, mutte… Daar sta je weer voor het schap met al die heerlijke crèmes, maar welke kies je nou? Wat voor een huid heb je? Vochtarm, gemengd of toch vet? Soms weet je het gewoon niet en zie je door de bomen de juiste crème niet meer… Misschien wordt het tijd om een keer een objectief beeld van je huid te krijgen. Niet iemand die kijkt en zegt dat je huid vochtarm is of iets anders, maar een wetenschappelijk bewezen apparaat dat het gewoon laat zien zoals het is! Bij Purity kan dat!

Met de VisioFace kunnen wij een zeer gedetailleerde huidanalyse maken, waardoor we onze producten en behandelingen nog beter kunnen afstemmen op de behoefte van jouw huid. Door de wetenschappelijke huidmeting van de VisioFace te combineren met onze specialisaties en hoogwaardige producten kunnen we echt iedere huid gericht en doeltreffend verbeteren!

Met de VisioFace wordt door middel van een speciale hoge resolutie camera de huidconditie net onder het huidoppervlak zeer gedetailleerd vastgelegd. Het maakt een volledige huidanalyse, waarbij lichtinval en houding iedere keer hetzelfde zijn om huidverbeteringen tot in detail te kunnen vergelijken.

Met de VisioFace kunnen we de volgende aspecten meten:
– het aantal fijne en grove porien
– het aantal rimpels (in diepte en omvang)
– zichtbaar maken van UV schade (zonbeschadiging en voortijdige huidveroudering)
– kleurverschillen (pigment en beschadigde haarvaatjes)

Alle metingen worden digitaal opgeslagen, zodat we de voortgang tijdens behandelingen kunnen blijven volgen en het behandelplan tussentijds kunnen aanpassen aan de behoefte van de huid!

Huidmeting
Meten is weten toch? Door je huid te laten meten, kun je eindelijk eens een crème uitzoeken dat je huid ook echt nodig heeft. Eentje die niet als een vette plak op je huid blijft liggen of juist een uur na het aanbrengen alweer trekkerig aanvoelt.

De waardes die je scoort tijdens de huidmeting geven tezamen informatie over de barrièrefunctie en dus de bescherming van je huid. Of je huid als het ware goed in conditie is en daarmee zichzelf kan beschermen tegen binnendringers zoals bacteriën, schimmels en tegen vochtverlies van binnenuit. Wat meten we? Als eerste het vochtgehalte van je huid. Nee, niet hoeveel water je drinkt. Dat zou wat zijn zeg! Wel wordt gemeten hoeveel vocht er in je bovenste huidlaag aanwezig is, dus of je huid vochtarm of juist goed gehydrateerd is.

Ook je vetgehalte komt aan de beurt. “Oooh, daar zitten we echt niet op te wachten hoor!” is zeker het eerste wat je denkt? Wees niet bang, ook hier meten we niet hoe dik je wangen zijn, maar of je huid voldoende vetten op de bovenste laag heeft liggen. Je zuurgraad komt ook aan bod. Heel erg belangrijk, want als die goed is wil het zeggen dat je huid goed beschermd is tegen bacteriën.

Kortom, na zo’n huidmeting heb je een echt beeld wat je huid juist wel of helemaal niet nodig heeft. Kom langs bij Purity en je kunt eindelijk aan echte huidverbetering gaan beginnen, zonder dat je je geld over de balk gooit omdat het “toch niet werkt” en dat is voor de verandering wel zo fijn. Laat wel regelmatig je huid meten, om zo het hele jaar door, de producten op de behoefte van jouw huid op dat moment te kunnen afstemmen. Want in de winter zal je merken dat je vaak een andere crème nodig hebt, dan in bijvoorbeeld de zomer. Laten we eerlijk zijn, je wilt niet meer voor dat schap staan iene miene mutte toch?