hannah

Elk product van hannah heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De hannah producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk!

In het hannah systeem wordt er gewerkt volgens de stappen reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen welke worden ondersteund door de producten van de vier productlijnen Red line, Clear, Sun Perfection en Body.

juliette armand

Het Griekse merk Juliette Armand besloot om hun expertise in te zetten binnen de professionele beautybranche, nieuwe formules te ontwikkelen en persoonlijke waardes toe te passen op het laboratoriumwerk. Het doel was om innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Juliette Armand begon 10 producten en is uitgegroeid naar een professionele productlijn voor zowel gezicht als lichaam. Het aanbod bestaat inmiddels uit diverse producten en behandelprotocollen en omvat de productlijnen Elements, Skin Boosters en Sunfilm.