Over ons

Om de beste resultaten te behalen worden de behandelingen bij Purity gecombineerd met diverse specialisaties, zoals bindweefselmassage, littekenreductie, acne, microdermabrasie en elektrisch ontharen. Door deze doelgerichte aanpak en het gebruik van hoogwaardige producten kunnen wij op het hoogste niveau aan huidverbetering werken en daarmee echt iedere huid verbeteren!  En dat iedere behandeling opnieuw, want je huid of behoeften kunnen tussentijds ook veranderen.

Elke huid verbeteren – daar ligt onze passie!

Al deze behandelingen en specialisaties vragen om intensieve scholing. “Vakkennis, kwaliteit en deskundig advies vinden wij bij Purity erg belangrijk. Iedere huid is anders en heeft dus een andere aanpak nodig om deze weer in balans te brengen, te herstellen en te verbeteren”. De bedrijfsnaam doet Purity dan ook eer aan, puur en doelgericht het beste uit ieders huid halen.

Purity Huidverbetering is met haar specialismes gediplomeerd en geregistreerd bij Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging ANBOS. Hierdoor worden onze behandelingen in veel gevallen vergoed door zorgverzekeraars. Klik hier om te kijken of jouw zorgverzekeraar de behandeling vergoed.

Kim Koopmanschap

Saloneigenaar | Schoonheidsspecialiste | Pedicure

Mijn passie voor schoonheidsverzorging is al op jonge leeftijd ontstaan. De keuze om na mijn studie de vakopleiding schoonheidsverzorging te gaan volgen was dan ook snel gemaakt. De zorg, het persoonlijke contact met de klant en vooral het verbeteren van de huid geven mij enorm veel voldoening en word ik echt enthousiast van!

Het was dan ook logisch dat ik mij na mijn vakopleiding verder ben gaan specialiseren en diverse aanvullende vakdiploma’s heb behaald. Dit prachtige vakgebied inspireert mij nog steeds elke dag om mijn kennis up-to-date te houden, zodat ik mijn klanten het allerbeste kan geven en mijzelf kan blijven onderscheiden.

Inmiddels ben ik al 20 jaar gediplomeerd en gespecialiseerd schoonheidsspecialiste en pedicure en is in 2011 mijn droom uitgekomen. De deuren van Purity aan de Struikheiweg 16 werden geopend. Een ontzettend spannende tijd, maar gelukkig bleek het een succes en kan ik met trots terugkijken op 10 fantastische jaren.

Mijn passie ligt bij échte huidverbetering die ik je graag laat ervaren in de salon.

Kim Koopmanschap