Nieuw – gedetailleerde huidanalyse met de VisioFace!

Bij Purity Huidverbetering werken wij met passie aan huidverbetering. Om de beste resultaten te behalen is een goede huidanalyse onmisbaar. Daarom zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe aanwinst: de VisioFace!

Met de VisioFace kunnen wij een zeer gedetailleerde huidanalyse maken, waardoor we onze behandelingen nog beter kunnen afstemmen op de behoefte van de huid. Door de wetenschappelijke huidmeting van de VisioFace te combineren met onze specialisaties en hoogwaardige producten kunnen we echt iedere huid gericht en doeltreffend verbeteren!

Met de VisioFace wordt door middel van een speciale hoge resolutie camera de huidconditie net onder het huidoppervlak zeer gedetailleerd vastgelegd. Het maakt een volledige huidanalyse, waarbij lichtinval en houding iedere keer hetzelfde zijn om huidverbeteringen tot in detail te kunnen vergelijken.

Met de VisioFace kunnen we de volgende aspecten meten:
– het aantal fijne en grove porien
– het aantal rimpels (in diepte en omvang)
– zichtbaar maken van UV schade (zonbeschadiging en voortijdige huidveroudering)
– kleurverschillen (pigment en beschadigde haarvaatjes)

Alle metingen worden digitaal opgeslagen, zodat we de voortgang tijdens behandelingen kunnen blijven volgen en het behandelplan tussentijds kunnen aanpassen aan de behoefte van de huid!