SKINPEN – MEDISCHE MICRONEEDLING

SkinPen is de nieuwste en veiligste microneedling behandeling voor een huid met o.a. fijne lijntjes, (acne) littekens, grove huidstructuur en om de huid te verstevigen. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde microneedling systeem te wereld. Een vernieuwde vorm van microneedling wat zeer effectief en veilig werkt!

HOE WERKT DE SKINPEN BEHANDELING?

De SkinPen is ervoor gemaakt om de huid in de diepte te vernieuwen. Met de SkinPen worden er 1600 microkanaaltjes per seconde (!) in de huid gecreëerd, waardoor de aanmaak van natuurlijke elastine en collageen in de tweede huidlaag wordt gestimuleerd. Het is een zeer veilige, precieze en doeltreffende manier om allerlei huidindicaties te kunnen behandelen. Acne, littekens, pigmentatie, huidverslapping en fijne lijntjes kunnen het hele jaar door behandeld worden. Klik hier voor meer informatie en resultaten.

WAARUIT BESTAAT DE BEHANDELING?

Een behandeling bestaat uit een dubbele reiniging gevolgd door een intensieve behandeling met een hydraterend masker. Dit masker is bij de prijs inbegrepen.

Afhankelijk van de ingestelde intensiteit en het behandelde gebied zal de huid warm en/of geprikkeld aanvoelen. Dat gevoel zal na een paar uur afnemen. Na een paar dagen kan er ook wat huidschilfering optreden. De behandeling heeft een korte herstelperiode.

Bij de behandelprijs zijn ook twee nazorgproducten inbegrepen waarmee je je huid thuis kunt nabehandelen. Het is belangrijk om in deze periode geen andere crèmes te smeren en om uit de zon te blijven.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Dit is geheel afhankelijk van je huidtype en indicatie. Een gemiddelde kuur bestaat uit 3 tot 6 behandelingen met een interval van circa 4 weken.

 • 1 behandeling
  € 205,-
  inclusief masker
 • 3 behandelingen
  € 555,-
  inclusief masker (185/beh)
 • 6 behandelingen
  € 960,-
  inclusief masker (160/beh)