Terugblik op de eerste 3 weken

Lieve klanten,

Na een sluiting van acht weken in verband met het corona virus mochten we op 11 mei eindelijk weer open. Het is ontzettend fijn om weer te mogen werken, bezig te zijn met je vak en passie, maar de eerste dagen waren toch ook wel spannend.

Gaan de maatregelen voldoende bescherming bieden? …Hoe reageren de klanten? …Waar lopen we tegenaan? …Wat moeten we nog meer aanpassen? …Hebben we genoeg mondkapjes en welke zijn het beste? … O jee, hoe gaan we dat allemaal schoonhouden en wassen?… en nog 1001 vragen die door ons hoofd spookten. Inmiddels zijn we drie weken verder en hebben we onze draai aardig gevonden, maar het zal nog wel even onwennig blijven.

Zo hebben we meer tijd tussen de behandelingen nodig om alles grondig te reinigen zoals potjes, deurknoppen, stoel, behandelruimte, etc. Mogen we geen tijdschriften hebben liggen en mogen we niets te drinken aanbieden. Samen met alle andere maatregelen proberen we zo veilig mogelijk te werken om jullie en onze gezondheid te waarborgen.

We willen jullie nog even extra attenderen op de richtlijnen die wij strikt volgen en wat wij van jullie verwachten. Klik hier om het gehele protocol te lezen.