Nieuwe collega

Vanwege onze volle agenda, verder oplopende wachttijden voor klanten en het zwangerschapsverlof van Melissa was een teamuitbreiding hard nodig.  We zijn daarom ontzettend blij om te melden dat Lotte ons team vanaf 1 april komt versterken.

Vanaf april zal ze een aantal dagen meelopen en meteen diverse trainingen gaan volgen. Ze heeft er ontzettend veel zin in en wij zijn blij dat we haar in ons team mogen verwelkomen!  Ze stelt zichzelf aan jullie voor.

Hoi, mijn naam is Lotte Schipper, 28 jaar oud en ik woon in Almere. Ik heb de afgelopen 8 jaar in een schoonheidssalon (servaas hair beauty CitySpa) in Utrecht gewerkt en ik heb hier heel wat ervaring opgedaan. Vanaf april kom ik bij Purity Huidverbetering werken en ik heb hier ontzettend veel zin in!

Ik ben allround schoonheidsspecialiste met verschillende specialisaties en daarnaast heb ik ook mijn pedicure diploma behaald. Wat ik erg leuk vind aan het vak is om resultaat gericht te werk te gaan. Dat kan met alleen wenkbrauwen epileren maar met een klant een proces aan gaan voor een optimale huidverbetering, bijvoorbeeld met acne en huidveroudering, is ook echt mijn passie. Het zien van het resultaat hiervan geeft mij veel voldoening.
Maar ook als klanten de salon bezoeken voor totale ontspanning, vind ik het heerlijk om ze te verwennen en ze met een goed gevoel naar huis te laten gaan.
Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij Purity Huidverbetering!!

groeten, Lotte