Purity salon voor huidverbetering - Beautysalon Bussum

Begin maart is het alweer 5 jaar geleden dat Kim Koopmanschap de deuren van schoonheidssalon Purity Huidverzorging opende.

Wat is het hard gegaan, zegt Kim. “Na jarenlang in een salon in Naarden en in Weesp te hebben gewerkt, waagde ik in 2011 de stap en startte ik mijn eigen salon. Een ontzettend spannende tijd, maar gelukkig bleek het een succes en kan ik terugkijken op 5 fantastische jaren”.

Al vanaf de start weten de klanten haar goed te vinden op de eerste verdieping van het moderne sport- en lifestylecentrum van Squash & Wellness. En met een overvolle agenda was personeelsuitbreiding noodzakelijk om alle klanten tijdig te kunnen helpen. Inmiddels is Melissa Gritter dan ook Purity komen ondersteunen in huidverbetering.

In de luxe behandelruimte kunnen klanten terecht voor hoogwaardige behandelingen en producten welke doeltreffend en huidverbeterend zijn. “De laatste jaren is de focus in de salon verschoven van huidverzorging naar huidverbetering. Met de merken hannah en Juliette Armand kunnen wij op het hoogste niveau aan huidverbetering werken”, aldus de enthousiaste eigenaresse. Om de beste resultaten te behalen worden de behandelingen bij Purity gecombineerd met diverse specialisaties, zoals bindweefselmassage, littekenreductie, acne, microdermabrasie en elektrisch ontharen.

Al deze behandelingen en specialisaties vragen om intensieve scholing. “Vakkennis, kwaliteit en deskundig advies vinden wij bij Purity erg belangrijk. Iedere huid is anders en heeft dus een andere aanpak nodig om deze weer in balans te brengen, te herstellen en te verbeteren”. De bedrijfsnaam doet Purity dan ook eer aan, puur en doelgericht het beste uit een ieders huid halen.

In maart bestaat Purity alweer 5 jaar. En dat jubileum moet natuurlijk gevierd worden. Op vrijdag 11 maart staat de hele dag in het teken van huidverbetering, speciale jubileumacties en introducties naar de mogelijkheden binnen Purity. Speciaal voor nieuwe klanten is in de ochtend het hannah promoteam aanwezig voor persoonlijke huidmetingen en om gepersonaliseerde tips en tricks te voor je huid om deze lang mooi en gezond te krijgen of te behouden.

Purity is te vinden aan de Struikheiweg 16 in het gebouw van Squash & Wellness. Meer informatie is te vinden op www.purityhuidverzorging.nl.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen