Reinigen: een goed begin is het halve werk

Januari ligt al weer achter ons. Alle goede voornemens zijn in volle gang, maar denk jij ook wel goed om je huid? De huid is ons grootste orgaan en onze beste bescherming. Je huid verdient daarom speciale verzorging, want een huid die in balans is geeft je maximale bescherming, is gezond en ziet er stralend uit.

Elke huid is anders en heeft een andere aanpak nodig om deze weer in topconditie te krijgen. Elke huid verbeteren, daar ligt onze passie!

De volgende maanden staan daarom in het teken van een goede opbouw aan verzorging voor je huid. Een goed begin is het halve werk!

De huid reinigen 

Dit is de eerste en belangrijkste stap richting een gezonde en stralende huid. Het is bewezen dat een huid die slecht gereinigd wordt of helemaal niet veel sneller verouderd. Verder zorg je er voor dat werkstoffen beter worden opgenomen door de huid en je huid er veel frisser uit ziet.

Begin en eindig je dag dus goed met de juiste reiniging afgestemd op jouw huidtype! 

In de maand februari ontvang je op alle (oppervlakte) reinigings producten van hannah en Juliette Armand 10% korting. Laat je adviseren welke reinigingsmilk, gel, olie of lotion het beste bij jouw huidtype past.