Have a happy and beautiful new year!

Lieve klanten,

Om te beginnen wensen wij jullie een ontzettend goed, liefdevol en vooral gezond 2019!

De feestdagen zijn weer achter de rug en dat is voor ons het moment om stil te staan bij het afgelopen jaar en vooruit te blikken op het nieuwe jaar. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt en een succesvol jaar gehad. We merken dat we, nadat we de focus in de salon op échte huidverbetering hebben gericht, nog meer blije en tevreden klanten hebben. Nog steeds groeit ons klantenbestand en dat eigenlijk alleen maar door mond-op-mond reclame. Daar zijn wij al onze klanten ontzettend dankbaar voor!

Vanwege onze volle agenda en verder oplopende wachttijden voor klanten zat een teamuitbreiding er al enige tijd aan te komen. Door het aanstaande verlof van Melissa hebben we daar meteen haast mee gemaakt. De afgelopen twee maanden hebben in het teken gestaan van deze teamuitbreiding en het inwerken van Esmee per 1 december. Helaas besloot Esmee in de kerstvakantie om bij een salon dichter bij huis te gaan werken. Dat kwam volledig onverwachts, waardoor we nu helaas weer op zoek moeten naar nieuwe versterking en de reeds ingeplande behandelingen bij Esmee moeten verplaatsen. Met een reeds overvolle agenda proberen we dat zo goed mogelijk op te lossen.

Het komende jaar werken wij dus nog steeds aan een teamuitbreiding, maar ook kennisverdieping en hopelijk ook een ‘make-over’ van onze salon (daarover later dit jaar meer…). Wij hebben in ieder geval ontzettend veel zin in het nieuwe jaar!

Lieve groeten, Kim en Melissa