GOtober: let’s peel it off!

De zonovergoten dagen liggen achter ons en de herfst is inmiddels in volle gang. Oktober is een echte overgangsmaand en dat is het ook voor je huid. De kou buiten en de warme kachel binnen vergen meer van je huid. Geef daarom deze maand jouw huid extra aandacht en maak hem weerbaarder en winterproof. Vanaf nu kunnen we ons vol op huidverbetering richten en de mooiste peelingen toepassen. Deze maand wordt ook wel ‘STOPtober’ genoemd, maar wat ons betreft is het ‘GOtober‘!

Doe jij mee? Lees hieronder welke peelingen jouw huid winterproof kunnen maken en boek een behandeling.

Wij krijgen vaak de vraag of een chemische peeling echt zo ‘chemisch’ is. Het antwoord is nee. Het woord ‘chemisch’ heeft betrekking op de chemische reactie die we plaats laten vinden in de huid, niet op de peeling die we gebruiken. De zuren in de peeling zetten de cellen in de opperhuid namelijk flink aan het werk. Zichtbaar resultaat in korte tijd! Afhankelijk van het type peeling kan de intensiteit en het resultaat anders zijn: een gladdere of egale huid, extra hydratatie, vermindering pigmentvlekken of verstopte porien, aanmaak van collegaan of elastine. Je leest het al: niet elke peeling is hetzelfde. Elk zuur heeft zijn eigen eigenschappen en dat maakt chemische peeling zo gewild. We hebben voor ieder huidtype een passende peeling beschikbaar, dus doe mee met GOtober: Let’s peel it off!

Met deze kruidenpeeling stimuleer je een snelle celvernieuwing: je huid zal gaan vervellen, waardoor je er een glad en egaal huidje voor terug krijgt. Na deze medium deep peel is na een aantal dagen een herstelbehandeling noodzakelijk.

Deze chemische BHA peeling in gelvorm is zeer effectief bij acne/verstopte huid, pigmentatie en een verslapte/verouderde huid.

De naam van deze behandeling zegt het al, het is een intensieve behandeling voor onze trouwe hannah fans! De Trans6peel bevat een combinatie van 6 verschillende zuren en wordt gecombineerd met de Hannah Bindweefselmassage. Zo wordt de effectiviteit van de peeling vergroot, de huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd en het zorgt voor een hoger opnamevermogen.