Boost je huid met glycolics 6%

Glycolic Gel 6% is een mooie peeling om in deze periode van het jaar aan je huidroutine toe te voegen.

De Glycolic Gel 6% bevat een laag percentage glycolzuur.
Je huid kan na het aanbrengen hiervan beter vocht binden, je verbetert hiermee op een veilige manier de hydratatie van je huid. Ook voor het vervagen van littekens kun je de Glycolic Gel 6% gebruiken. Doordat de peeling je dode huidcellen verwijdert en je huid in de diepte weer aan het werk zet, blijft de buitenste huidlaag glad en worden de werkzame stoffen in de overige producten beter opgenomen.

Anti-aging?

Naarmate we ouder worden, wordt de aanmaak van collageen en elastine helaas minder. Collageen en elastine zorgen voor een stevige, volle huid met weinig rimpels. Jammer genoeg wordt de aanmaak van deze twee na je 25ste al minder. Belangrijk dus om al op jonge leeftijd iets te doen om die opbouw van collageen en elastine actief te houden. Glycolic Gel 6% stimuleert je huid om actief te blijven of weer actief te worden. Dat ligt een beetje aan je leeftijd. Het resultaat? Een glanzende en zachte huid dat stevigheid behoudt plus fijne lijntjes en zelfs rimpels die steeds minder zichtbaar worden. Je kunt vroegtijdige veroudering hiermee heel mooi tegen gaan.

Ook op pigmentvlekken doet deze peeling het goed. Het zorgt er namelijk voor dat deze vlekken opgelicht worden. Het is niet zo dat je de 6% alleen op de pigmentvlekken aan kunt brengen, omdat je anders witte vlekken krijgt. Het werkt niet blekend, maar oplichtend.

Nu voor € 29,50 i.p.v € 39,00 dus pak je kans:)

Vragen over jouw huid? Wij beantwoorden ze graag!