Update 1 april: verlenging sluiting salon

De overheid heeft dinsdag 31 maart aangegeven dat de maatregelen in verband met het Corona virus worden verlengd tot en met 28 april. Dit betekent dat de salon tot deze datum dicht moet blijven. Wij volgen net als iedereen de berichtgeving op de voet en zodra de behandelingen weer kunnen worden hervat laten wij jullie dat weten.

De afgelopen weken hebben wij ontzettend veel leuke en lieve reacties van jullie ontvangen, dank daarvoor. Wij blijven ook de komende weken voor  jullie klaar staan voor advies en bezorging van producten!

15 maart 2020: Sluiting salon 

Lieve klanten,

De berichtgeving over het corona virus gaat in rap tempo en de zorgen nemen om ons heen toe. Vanmiddag hebben wij daarom besloten om de salon tot nader orde te sluiten. Naar verwachting is dit voor een periode van minimaal 2 weken. Er worden geen behandelingen meer gegeven en de klanten die in deze periode staan ingepland worden hierover persoonlijk ingelicht. Gezondheid is het allerbelangrijkste!!

Om jullie toch van dienst te kunnen zijn bezorgen wij in deze periode op verzoek, en met een korting van 10%, de producten gratis thuis. Geef je bestelling aan ons door en we bespreken hoe en wanneer je de gewenste producten in ontvangst wilt nemen.

Wij volgen net als iedereen de berichtgeving op de voet en zodra de behandelingen weer kunnen worden hervat laten wij jullie dat weten.

Denk om jezelf en de mensen om je heen!

13 maart 2020: Maatregelen bezoek salon

De afgelopen dagen hebben verschillende klanten vragen gesteld over het bezoeken van de salon in relatie tot het corona virus. Wij volgen in de salon de adviezen van het RIVM, de GGD en overheid.

Dit betekent dat we iedereen die verkoudheidsklachten, hoest of koorts heeft dringend verzoeken om hun afspraak uit te stellen. Ook de bezoekers van Squash & Wellness wordt dit verzocht. Los van de hygienemaatregelen die we al standaard in onze behandelingen nemen en de maatregelen die je zelf kunt treffen (vaker handen wassen, niezen in elleboog, etc) verkleinen we hiermee de kans om het virus te verspreiden.

Jullie gezondheid en die van ons is het allerbelangrijkste!