hannah, effectieve huidverbetering op topniveau!
Jouw huid… uniek en onvervangbaar!

Met de unieke hannah Skin Analyzer kan nauwkeurig het vocht-, vetgehalte en PH-waarde van jouw huid gemeten worden. Aan de hand van de waardes zal de behandeling aangepast worden.

HANNAH B-YOUNG 55 min

Uitgebreide gezichtsreiniging voor een onzuivere huid of acne. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne, hierdoor worden acnebehandelingen in veel gevallen vergoed door zorgverzekeraars. (Tot 20 jaar) Lees hier meer over acne.

HANNAH XPERIENCE 60 min

De eerste kennismaking met hannah. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid.

HANNAH INTENS 75 min

Intensieve gezichtsbehandeling aangepast aan jouw huidconditie. In deze behandeling willen we je kennis laten maken met de hannah Bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

HANNAH BOOSTING 90 min

Boost je huid door rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken met behulp van de Bindweefselmassage en of Rimpel Reductie Therapie. De krachtige massage diep in het weefsel zorgen voor spectaculaire resultaten in het elasticiteit, volume en het opheffen van blokkades.

HANNAH INTENS BOOSTING 90 min

Voor als je nog een stap verder wilt gaan met huidverbetering! Pigmentvlekken, huidverkleuringen, grove poriën en huidverslapping verminderen en aanpakken? Dan is deze intensieve behandeling zeker iets voor jou!  Deze krachtige deep peeling pakt een zeer breed scala aan huidcondities en problemen nog effectiever aan!  Door de Trans6peel in combinatie met de befaamde hannah Bindweefselmassage toe te passen, wordt de effectiviteit van de peeling vergroot, de huid nòg intenser gestimuleerd en verstevigd.

HANNAH MICRODERMABRASIE 90 min

Huidverbetering d.m.v microdermabrasie! Tijdens de microdermabrasie behandeling worden microkristallen op de huid geblazen en vervolgens direct weer afgezogen. Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert, de huid wordt gladder. Ook word de doorbloeding aangezet, waardoor werkstoffen beter kunnen worden opgenomen door de huid.

De hannah behandelingen zijn ook in kuurverband te boeken. Voor optimale huidverbetering is een kuur van minimaal 6 behandelingen aan te raden. Neem contact op voor meer informatie over kuren.

Juliette Armand Schoonheidssalon Bussum

Juliette Armand is door hannah naar Nederland gehaald als aanvulling op de eigen productlijn. hannah zorgt al voor huidverbetering maar Juliette Armand gaat net een stapje verder. Na het volgen van intensieve trainingen kunnen wij dan ook net een stap verder gaan met huidverbetering.

Juliette Armand biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering met de productlijnen Elements en Skin boosters en de bijbehorende behandelingen. De behandelprotocollen zijn met zorg samengesteld waarbij de geselecteerde producten voor thuisgebruik een synergetische werking hebben met de behandelingen.

OFFICE TREATMENT 45 min

Een behandeling voor als je niet veel tijd hebt. Tijdens deze korte en intensieve behandeling wordt de celvernieuwing geactiveerd en huidveroudering bestreden. Een stralende huid met een gladde structuur en een egale teint is het resultaat. Let op, vanwege de intensiteit van deze behandeling kan deze alleen geboekt worden in combinatie met geselecteerde producten voor thuisgebruik. Tip: plan een aantal behandelingen in korte tijd voor een flinke oppepper van de huid!

ACNE THERAPY  BHA peeling 60 min

Een zeer effectieve behandeling bij acne. De producten in deze therapie bevatten onder andere werkstoffen welke de groei van bacteriën die acne kunnen veroorzaken remmen. Het zorgt er voor dat de talgafscheiding genormaliseerd wordt en draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties. Daarnaast helpt het de hydrolipidelaag van de huid te herstellen. De gespecialiseerde producten zorgen voor verfijning van de poriën en een verbetering van de huidstructuur. Deze behandeling is alleen in kuurvorm te boeken.

GRAND RETINOID THERAPY 90 min

Deze therapie werkt op rimpels, huidveroudering en oxidatieve stress. Deze Grand Retinoid Therapy is een verjongende, verstevigende gelaatsverzorging met retinoïden, vitamine C en bioplacenta.

Deze anti-aging therapy zorgt voor hydratatie, huidvernieuwing en elasticiteit en is voor elk huidtype geschikt

SKIN BOOSTERS THAVMA THERAPY 75-90 min

Dit is de alternatieve behandeling voor de gekende botox-injectiesbehandeling.
Deze behandeling, op basis van het EFFECTOX-peptidecomplex bestaat uit een cocktail van 5 componenten die de spiercontracties in het gelaat laten ontspannen, zodat expressielijnen en rimpels minder zichtbaar worden.

De Skinboosters behandeling zorgt onmiddelijk voor resultaat na de behandeling.
Deze behandeling is dan ook zeer effectief om in kuurverband in te zetten.

MANDELIC ACID THERAPY – chemische peeling 60 – 75 min

Deze peeling heeft al doel het intens vertragen van het verouderingsproces op basis van organische zuren. Het amandelzuur heeft niet alleen een peelend effect, maar normaliseert ook het afschilverproces, waardoor pigmentstoornissen, acne, grove poriën, rosacea en fijne lijntjes behandeld kunnen worden. Deze chemische peeling heeft een lage irritatiekans en is geschikt voor de meest gevoelige en getinte huid. De peeling kan in alle seizoenen worden ingezet, dus ook geschikt om in de zonnige maanden aan huidverbetering te werken door middel van een peeling.

APOCALYPSIS THERAPY – kruidenpeeling + herstelbehandeling

Met deze medium deep peel kunnen dezelfde resultaten worden bereikt als met een diepe chemische peeling, waarbij een snelle celvernieuwing wordt gestimuleerd. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van de krachtige exfoliatie-effecten van de zoetwatersponsen Spongilla lacustris, Spongilla Fragilis en Ephydatia Fluviatilis. De behandeling is zeer geschikt bij onder andere rimpels, huidverkleuringen, acne en littekens. Na deze medium deep peel is na een aantal dagen een herstelbehandeling nodig.

Overige behandelingen

Verven

 • Wimpers
  €18,50
 • Wenkbrauwen
  €16,50
 • Wimpers en wenkbrauwen
  €29,50

Epileren

 • Wenkbrauwen
  €17,50

Harsbehandelingen

 • Bovenlip
  €15,00
 • Bovenlip en kin
  €18,50
 • Kaaklijn en wangen
  €18,50
 • Onderbenen
  €25,50
 • Hele benen
  €39,50
 • Hele benen en bikinilijn
  €49,50
 • Bikinilijn of oksels
  €18,50
 • Rug
  vanaf €27,50

Pakkingen

 • Paraffine handpakking
  €9,50

Bent u verhinderd of wilt u een afspraak annuleren? Dit kan tot maximaal 24 uur van tevoren, anders zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelingskosten in rekening te brengen.

Prijzen onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen