Over ons

Om de beste resultaten te behalen worden de behandelingen bij Purity gecombineerd met diverse specialisaties, zoals bindweefselmassage, littekenreductie, acne, microdermabrasie en elektrisch ontharen. Door deze doelgerichte aanpak en het gebruik van hoogwaardige producten kunnen wij op het hoogste niveau aan huidverbetering werken en daarmee echt iedere huid verbeteren!  En dat iedere behandeling opnieuw, want je huid of behoeften kunnen tussentijds ook veranderen.

Elke huid verbeteren – daar ligt onze passie!

Al deze behandelingen en specialisaties vragen om intensieve scholing. “Vakkennis, kwaliteit en deskundig advies vinden wij bij Purity erg belangrijk. Iedere huid is anders en heeft dus een andere aanpak nodig om deze weer in balans te brengen, te herstellen en te verbeteren”. De bedrijfsnaam doet Purity dan ook eer aan, puur en doelgericht het beste uit ieders huid halen.

Purity Huidverbetering is met haar specialismes gediplomeerd en geregistreerd bij Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging ANBOS. Hierdoor worden onze behandelingen in veel gevallen vergoed door zorgverzekeraars. Klik hier om te kijken of jouw zorgverzekeraar de behandeling vergoed.

Beautysalon Bussum

Kim Koopmanschap

Saloneigenaar | Schoonheidsspecialiste | Pedicure

Mijn passie voor schoonheidsverzorging is al op jonge leeftijd ontstaan. De keuze om na mijn studie de vakopleiding schoonheidsverzorging te gaan volgen was dan ook snel gemaakt. De zorg, het persoonlijke contact met de klant en vooral het verbeteren van de huid geven mij enorm veel voldoening en word ik echt enthousiast van!

Het was dan ook logisch dat ik mij na mijn vakopleiding verder ben gaan specialiseren en diverse aanvullende vakdiploma’s heb behaald. Dit prachtige vakgebied inspireert mij nog steeds elke dag om mijn kennis up-to-date te houden, zodat ik mijn klanten het allerbeste kan geven en mijzelf kan blijven onderscheiden.

Inmiddels ben ik al 15 jaar gediplomeerd en gespecialiseerd schoonheidsspecialiste en pedicure en is in 2011 mijn droom uitgekomen. De deuren van Purity aan de Struikheiweg 16 werden geopend. Een ontzettend spannende tijd, maar gelukkig bleek het een succes en kan ik met trots terugkijken op 8 fantastische jaren.

Mijn passie ligt bij échte huidbetering die ik je graag laat ervaren in de salon.

Kim Koopmanschap

Lotte Schipper

Schoonheidsspecialiste | Pedicure

Hallo, mijn naam is Lotte Schipper.

Ik ben allround schoonheidsspecialiste met verschillende specialisaties, zoals bijvoorbeeld acne, en daarnaast heb ik ook mijn pedicure diploma behaald.

Ik heb na mijn studie 9 jaar in een salon in Utrecht gewerkt en heb hier onwijs veel ervaring opgedaan. Om mijzelf te blijven ontwikkelen heb ik nog verschillende specialisaties behaald en cursussen gevolgd. Na lang te hebben gewerkt in Utrecht werd het tijd voor iets nieuws. Sinds april 2019 ben ik werkzaam bij Purity Huidverbetering.

Wat ik erg leuk vind aan dit vak is om resultaatgericht te werk te gaan en mensen te helpen met ieder hun eigen wens. Huidverbetering is wel echt mijn passie. Het zien van het resultaat hiervan geeft mij veel voldoening en raak ik helemaal enthousiast. Maar ook als mensen de salon bezoeken voor totale ontspanning, vind ik het heerlijk om ze te verwennen en ze met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Ook voeten vind ik geweldig om te behandelen. Naast het vertroetelen van de voeten, kun je mensen echt van hun problemen af helpen. Ingegroeide teennagels kunnen bijvoorbeeld zo pijnlijk zijn, dan is het toch fantastisch om te zien dat ze door jou weer pijnloos verder kunnen lopen?!

Ik hoop jullie snel te zien bij Purity Huidverbetering!